Kabul Alan Öğrencilerimiz Hazırlaması Gereken Evraklar

2016-2017 Akademik yılında farklı üniversitelerde eğitim görmeye hak kazanan öğrencilerimizin aşağıdaki belgeleri hazırlamaları ve en geç 11 Mayıs 2016 tarihine kadar Farabi Kurum Koordinatörlüğümüze getirmesi gerekmektedir.

1-Fotoğraflı Öğrenci Başvuru Formu(2  Adet-Bölüm Koordinatörünüz veya Bölüm Başkanınız tarafından imzalı)

2-Öğrenim Protokolü(3  Adet Güz+3  Adet Bahar-Bölüm Koordinatörünüz veya Bölüm Başkanınız tarafından imzalı)

3-Öğrenci Bilgi Formu(2  Adet)

4-Öğrenci Yükümlülük Sözleşmesi(3 Adet)

5-Banka Hesap Defterinin Fotokopisi (3 Adet)

6-Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (2 Adet)

7-Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK)’dan alınmak üzere imzalı ve mühürlü  çalışıp/çalışmadığınızı gösteren belge

8-Öğrenci Belgesi (2016-2017 Akademik yılında kabul alınan Üniversitede kayıt yaptırdığınızda göndermeniz      gerekmektedir.)

***Tüm belgeleri www.farabi.hitit.edu.tr adresinden BELGELER   kısmından indirebilirsiniz.

***Tüm belgelerin BİLGİSAYAR ortamında doldurulması zorunludur.

***4 Mayıs 2016 Saat:16.00'da Rektörlük Konferans Salonu'nda yapılacak olan Bilgilendirme toplantısında evrakların nasıl doldurmasına ilişkin bilgiler verilecektir.

***Bilgilendirme sunumu için tıklayınız.

***Öğrenciler için 50 soruda Farabi Değişim Programı'nı indirmek için tıklayınız.